Backend Developer

Wij zoeken een senior Backend Developer met passie voor complexiteit! Als backend developer werk je dagelijks aan het (door-)ontwikkelen van onze generieke componenten.

Back-end expert met passie voor uitdagingen

Bij Efficiency Online bouwen we slimme software-oplossingen. Integrale automatisering om processen bij klanten te integreren, beter en efficiënter te maken. Ook vinden wij het leuk om lastige koppelingen met interne en externe systemen te maken.

Zo hebben wij voor een van de grootste verzekeraars van Nederland een database gemaakt voor een van hun belangrijkste producten. Een oplossing in een web van andere back en front-end oplossingen. Ook hebben wij een ERP oplossing ontwikkeld die 2000 websites moet voeden met vacatures. Opdrachten die aangeven wat wij doen, wat wij kunnen én waar we blij van worden. Je kan het teruglezen op onze klantenpagina’s

Daar hebben we mensen zoals jij voor nodig. Back-end experts met een passie voor uitdagingen. Slimme gasten met talent die niets liever doen dan complexe klantvragen oplossen.

Even wat krachttermen

PHP, MySQL, (X)HTML, objectgeorienteerd JavaScript, jQuery, AJAX (nee, niet de voetbalclub) en CSS. Voor jou bekende kost. Toch? OK, dan hoeven wij het daar niet meer over te hebben.

Doe ik dit alleen?

Nee, zeker niet. Een team van meer dan tien ontwikkelaars zit te wachten op jouw komst. Samen gaan jullie aan de slag om onze klanten tevreden te maken en te houden. De technische oplossingen staan daarbij voorop. Kunnen samenwerken, elkaar uitdagen om met nieuwe dingen te komen, helpen met issues hoort daar ook bij.  Dat vinden wij wel belangrijk. Want samen bereik je meer dan alleen. 

Klanten? Of toch liever code?

Ieder zijn ding. Ben je liever bezig met code en bouwen van de oplossingen. Prima. Dan doen andere collega’s het klantcontact. Vind je dat wel leuk en stem je graag zelf af met de klant. Dat kan natuurlijk ook. 

Lijkt je dit wat?

En, is dit wat voor jou? Verspil dan geen tijd en energie aan een enorme sollicitatiebrief. Wij hebben een simpel formulier gemaakt. Vul die in, druk op ‘versturen’ en wij plannen snel een afspraak voor een kennismaking.

Upload je cv en/of vul de url naar je LinkedIn profiel in

Upload CV