Kom jij ons team versterken?

Ben jij op zoek naar een functie waarin je verantwoordelijk bent voor het ontwerpen en implementeren van back-endtoepassingen rekening houdende met de functionele wensen van onze diverse klanten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer, want Efficiency Online is op zoek naar een gepassioneerde back-end developer!

Functieomschrijving

Als back-end developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van nieuwe back-endtoepassingen. Hierbij houd je rekening met de functionele wensen van onze diverse klanten en vertaal je deze naar concrete technische oplossingen. Ook onderhoud en verbeter je de bestaande back-endtoepassingen zodat deze altijd up-to-date blijven. Je werkt klantgericht en daarnaast werk je nauw samen met onze front-end developers.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een back-end developer met een brede kennis van PHP, MySQL en (X)HTML. Daarnaast weet je het een en ander van object georiënteerde Javascript en JQuery en heb je bij voorkeur enige kennis over AJAX en/of CSS. Doordat je met getalenteerde mensen werkt die weten wat ze doen, zal je deze kennis nog verder uit gaan breiden. 

Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Gepassioneerd over Back-end Development;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Teamplayer
  • Flexibel
  • Leergierig
  • Kan planmatig werken
  • Analytisch
  • Secuur

Wie zijn wij?

Efficiency Online ontwikkelt innovatieve webapplicaties waarmee onze klant verschillende bedrijfsprocessen kan integreren en beheren in één online omgeving. Hierdoor heeft onze klant op elk gewenst moment en op iedere locatie toegang tot haar systeem. In ons bestaan hebben we vele softwarecomponenten mogen ontwikkelen voor bedrijven in verschillende branches.

Wat bieden wij?

We bieden jou afwisselende en uitdagende opdrachten binnen ons bedrijf waar een informele en plezierige werksfeer heerst. De functie kent veel diversiteit en biedt je de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis aan het werk te gaan. Je ontvangt maandelijks een marktconform salaris en iedere middag een uitgebreide lunch met jouw nieuwe collega’s.

Enthousiast over deze functie?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan (bijna) alle eisen? Reageer dan door je motivatiebrief met CV te mailen naar vacatures@efficiency-online.nl met als onderwerp: Motivatie Back-end Developer.

Efficiency Online maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een werving- & selectiebureau of andere intermediair. Wij wensen daarom niet benaderd te worden door dergelijke partijen.