Kom jij ons team versterken?

Ben jij op zoek naar een functie waarin je verantwoordelijk bent voor het creëren en implementeren van front-end functionaliteiten binnen uitdagende opdrachten van de meest uiteenlopende klanten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer, want Efficiency Online is op zoek naar een gepassioneerde front-end developer!

Functieomschrijving

Als (junior) front-end developer ben je verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van front-end functionaliteiten binnen de uitdagende opdrachten van onze diverse klanten. Je werkt klantgericht en daarnaast werk je nauw samen met onze back-end/PHP developers.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een front-end developer met een brede kennis van HTML5, object georiënteerde Javascript en eventueel AngularJS. Daarnaast weet je het een en ander over templates in een CMS en API’s en heb je bij voorkeur enige kennis over PHP en MySQL in huis. Doordat je met getalenteerde mensen werkt die weten wat ze doen, zal je deze kennis nog verder uit gaan breiden.
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Gepassioneerd over Front-end Development
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Teamplayer
  • Flexibel
  • Leergierig
  • Kan planmatig werken
  • Analytisch
  • Secuur

Wie zijn wij?

Efficiency Online ontwikkelt innovatieve webapplicaties waarmee onze klant verschillende bedrijfsprocessen kan integreren en beheren in één online omgeving. Hierdoor heeft onze klant op elk gewenst moment en op iedere locatie toegang tot haar systeem. In ons bestaan hebben we vele softwarecomponenten mogen ontwikkelen voor bedrijven in verschillende branches.

Wat bieden wij?

We bieden jou afwisselende en uitdagende opdrachten binnen ons bedrijf waar een informele en plezierige werksfeer heerst. De functie kent veel diversiteit en biedt je de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis aan het werk te gaan. Je ontvangt maandelijks een marktconform salaris en iedere middag een uitgebreide lunch met jouw nieuwe collega’s.

Enthousiast over deze functie?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan (bijna) alle eisen? Reageer dan door je motivatiebrief met CV te mailen naar Guusje Vrakking (g.vrakking@efficiency-online.nl) met als onderwerp: Motivatie Front-end Developer.

Efficiency Online maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een werving- & selectiebureau of andere intermediair. Wij wensen daarom niet benaderd te worden door dergelijke partijen.